FILIALA JUDEȚEANĂ OLT
A ASOCIAȚIEI COMUNELOR DIN ROMÂNIA

Adunarea Generală a Filialei județene Olt a Asociației Comunelor din Romania - 10 mai 2019

Membrii filialei județene ACoR s-au întâlnit vineri- 10 mai 2019, pentru a discuta despre problemele actuale ale administrațiilor publice locale, dar și pentru a pune la punct unele detalii administrative.
Întâlnirea a avut loc în cortul amenajat pe Dealul Grădiște din municipiul Slatina, cu începere de la orele 10:30. Au fost prezenți la eveniment Emil DRĂGHICI, președintele ACoR România, Gheorghe-Florin TIUTIU, președinte ACoR- filiala Olt, Ilie CHITEZ, președinte executiv ACoR- filiala Olt, Marius OPRESCU, președintele Consiliului Județean Olt, deputați și senatori de Olt și majoritatea primarilor de comune înscrise în ACoR.
Pe ordinea de zi s-au aflat mai multe proiecte, printre cele mai importante fiind cel referitor la aprobarea bugetului filialei județene. Primarii olteni au aprobat în cadrul întâlnirii bugetul de venituri și cheltuieli al Asociației Comunelor din România, filiala Olt, pe anul 2019. De asemenea s-a discutat despre posibilitatea găsiri unui spațiu în Slatina care să fie sediul central al Filialei județene Olt a Asociației Comunelor din Romania.